Region

Svet

Željko Bebek: Tri braka obeležila su njegov život, napunio je 72 godine!

Prvi pevač grupe "Bijelo Dugme" može se pohvaliti bogatom karijerom i bogatim privatnim životom. Tri braka obeležila su njegov život, a napunio je 72 godine!

Željko Bebek: Tri braka obeležila su njegov život, napunio je 72 godine! Screenshoot Youtube



Željko Bebek danas puni 72 godine, u karijeri i životu imao je puno uspona i padova, kaže da mu je svaki poslužio da krene dalje. Nikada nije krio da je uživao u svemu što slava donosi, pa i u porocima. Kaže da mu nije žao zbog toga, da su živeli burno i ludo ali da nisu svi otišli u dobrom pravcu. Za sebe smatra da je sve radio ispravno. Posebno mu se dopada što ga većina publike smatra za najboljeg pevača grupe "Bjelo dugme". Takvi počeci su mu doneli da i danas živi od muzike i uživa u njoj ali posle odlaska iz grupe više nije osećao nikakvu povezanost sa njom i sa Goranom Bregovićem. Smatra, da svi već znaju sve o njegovom i Goranovom odnosu, da oni nikada nisu bili dobri prijatelji već odlični saradnici i da su im se putevi u jednom momentu razišli. Sreli su se te 2005. godine, imali tri koncerta i to je bilo to. Nakon toga sve se vratilo na staro, niti on zanima Bregovića, niti Bregović njega. Nije želeo da komentariše navodnu zabranu da peva pesme "Bjelog dugmeta".

Mnogo toga je Bebek proživeo, i kao pevač pomenutog sastava i kasnije kao solista. I dok je gradio karijeru, nije bežao ni od braka, ženio se tri puta. Prvo Sandrom, pa Spomenkom i na kraju 2002. Ružicom koja je 24 godine mlađa od njega i sa kojom ima dvoje dece.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus


>