Svet

Region

Film Wind River: Misterija kojoj je teško naći manu! (VIDEO)

Film "Wind River" je misterija kojoj je teško naći manu, pre svega zato što je scenario odlično napisan. Autor kombinuje sadašnjost i priče o prošlosti, čineći da nas svaki detalj zanima i da konstantno želimo da saznamo još.

Film Wind River: Misterija kojoj je teško naći manu! (VIDEO) Screenshoot Youtube




Glavni lik filma "Wind River" je Kori Lamber, koji radi kao specijalizovani lovac za divljač koja nanosi štetu lokalnim farmerima. Prilikom lova u indijanskom rezervatu Wind River, nalazi smrznuto telo devojke Natali, za koju se ispostavlja da je najbolja drugarica njegove pokojne ćerke. On primećuje tragove nasilja na telu devojke i poziva FBI agenta Džejn Bener koja posumnja da je u pitanju ubistvo. Otkrivanje misterije oko ubistva povlači niz mračnih tajni iz prošlosti, a Kori ima lični motiv da pronađe počinioca.



Radnja filma je smeštena u indijanskom rezervatu, u prilično nepristupačnom predelu, gde nema puno ljudi. Autor, film koristi kao predstavljanje ljudi koji žive u tako negostoljubivom predelu i pokazuje nam kako takve životne okolnosti prave ljude koji su svesni da u životu ne postoji sreća, već samo dve opcije: opstanak ili smrt. Inspiracija za ovaj film bila je činjenica da se nigde ne vode podaci o nestalim ženama unutar rezervata.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Tagovi

Misterija

Povezane vesti:


>