Zadruga

Parovi

Zadruga: Đekson otkrio Minine perverzne želje koje mu je tražila pod dejstvom lekova!

Tokom prethodne noći se zakuvalo u rijalitiju Zadruga. Đekson je izneo Minine perverzne želje koje je tražila pod dejstvom lekova, ne obraćajući pažnju na kamere.

Zadruga: Đekson otkrio Minine perverzne želje koje mu je tražila pod dejstvom lekova! Screenshot Youtube



Odnos Nemanje Đerića Đeksona i Mine Vrbaški sve više intrigira javnost. Mlada starleta koja je na sebe paćnju skrenula izazavši skandal u spoljnom svetu, ne prestaje da intrigira i u rijalitiju Zadruga.

Odnos između Mine i Đeksona je promenljiv iz dana u dan, ali prethodna noć bila je više nego interesabtba kada je ovo dvoje mladih u pitanju. Naime, Đekson je preklinjao ovu sedamnaestogodišnjakinju da imaju odnose, dok se Mina tome opirala.

-Nemoj tako da se ponašaš, rekla sam ti da nije sve u seksu, neću tako- odgovorila mu je Mina, koja očigledno nije bila raspoložena za "akciju" sa Đeksonom.

Đekson je bio uporan. Dok je Mina sedela, on joj je sve vreme mazio noge i ubeđivao.

- Znaš li šta je kontrast? Kontrast je kad me moliš i preklinješ za seks, a onda odjedanput ja tebe molim i preklinjem za seks..

Mina se sve vreme opirala dok ju je on ubeđivao govoreći joj da su oni par i da su već mnogo toga radili zajedno. Jednog momenta ju je čak upitao da li neke stvari može da očekuje od nje samo kad je nadrogirana, kao kada mu je govorila da želi da joj "liže *mar i pi*ku". On je insistirao pitavši je da li može to od nje da očekuje samo kad je kulira ili se naguta lekova.

Mina se pravdala da tada nije bila svesna, a Đekson je uspeo na kraju i da je iznervira i Mina je ljutito otišla.

Viber

Autor: M.G.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>