Region

Svet

Dramatično: Milica Dabović je pred porođaj odlučila da će sama odgajati sina!

Milica Dabović, bivša košarkašica rastala se od svog partnera i pred sam porođaj je odlučila da će sama odgajati sina.

Dramatično: Milica Dabović je pred porođaj odlučila da će sama odgajati sina! Screenshoot Youtube



Veza između bivše košarkašice Miliće Dabović i njenog partnera Vuka je okončana. Milica je izjavila da su se rastali bez obzira na to što njihov sin treba da dođe na svet krajem ovog meseca. Sina kome će dati ime Stefan, odgajaće sama. Iako se dugo pričalo o tome hoće li život sa Vukom nastaviti u Srbiji ili van nje, od toga sada nema ništa.

Milica je često spominjala da njoj papir ništa ne znači ali niko nije očekivao da će staviti tačku na vezu sa ocem njenog deteta. Ipak, Milica kaže da se između nje i Vuka ništa loše nije desilo već da su se jednostavno rastali. Svako je krenuo svojim putem, a ona sama nikada nije volela da se oslanja na tuđu pomoć, već je u životu uvek sve sama radila pa će tako i ovog puta. Dodala je, da joj nije bilo teško da donese odluku o tome da će dete sama odgajati i da je za nju to pravo uživanje. Ne zanima je šta okolina misli o njenoj odluci da bude samohrana majka: "Nikada mi nije bilo važno mišljenje drugih. U mom srcu ima samo mesta za sreću i ljubav"

Milica je pre nekoliko dana organizovala i popularni običaj koji trudnice u svetu upražnjavaju “Bejbi šauer”, kome su prisustvovale njene prijateljice, a ona je fotografijama na kojima se srećno smeje, pokazala da to što se rastala od partnera, za nju ne predstavlja ništa toliko loše.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>