Region

Svet

Briga oca Rade Manojlović za njeno zdravlje nije bez osnova!

Depresija uzima danak na estradi. Ovog puta se može naslutiti da je Rada Manojlović moguća žrtva. Problemi sa kojima se susreću pevači sve je više prisutna na našoj sceni. Cena slave, popularnosti i novca može biti velika i sa trajnim posledicama. Kako se nositi sa tim nedaćama, i kako prevazići trenutnu slabost, je pitanje na koje mnogi nisu uspeli da nađu odgovor.

Briga oca Rade Manojlović za njeno zdravlje nije bez osnova! Foto: Screenshot Youtube



Da je Rada Manojlović ponovo u problemu ne krije ni njen otac.U vezi sa Harisom Berkovićem nema nesuglasica koje su poznate javnosti ali pravo stanje veze znaju samo njih dvoje. Haris je svojevremeno sugerisao Radi da ne nosi kratke i tesne haljine osim kada je sa njim u društvu pa se iz toga može naslutiti da je ljubomora prisutna u njihovoj vezi. Otac je zabrinut zbog njenog zdravlja jer naslućuje depresiju sa kojom je imala ranije problema.

- Tačno je da je ponovo počela manje da jede i da ne spava. Kako sam čuo, opet pada u one njene depresije. Ja joj kažem da dođe na selo, a ona neće. Da me malo sluša, sve bi bilo u redu. Njoj su estrada i momci došli glave, nervira se oko pesama, pa oko tih momaka. Niko nije vredan njenih suza - rekao je Radin tata.

Da estradni život nije lak i da se problemi oko snimanja novih pesama i snalaženja kako doći do njih, odražavaju na emotivni život i psihičku stabilnost, poznato je skoro svakom pevaču. Neki su u stanju da se nose sa tim problemima i da ih manje ili više sakriju dok se oni osetljiviji suočavaju sa posledicama koje se mogu odraziti i na njihovo zdravlje. Otac Rade Manojlović se brine za svoju kćerku i poručuje joj da bi bilo dobro da se na neko vreme vrati na selo gde bi našla duševni mir i oporavak od stresa kojem je izložena. Strahuje da su estrada i momci uzrok njenih suza za koje misli da nisu vredni sekiracije koja može na Radu ostaviti posledice.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Alo

Povezane vesti:


>