Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Obezbeđenje hitno reagovalo, Miki pretio cimeru da će ga zakopati! VIDEO

U rijalitiju "Zadruga", kao i svake srede, sinoć je bila organizovana žurka. Međutim, nisu se baš svi odlično proveli i uživali. Miki Đuričić je potpuno poludeo zbog jednog učesnika, pa je zbog burne reakcije moralo da reaguje obezbeđenje.

ZADRUGA: Obezbeđenje hitno reagovalo, Miki pretio cimeru da će ga zakopati! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Kao i obično, u rijaltiju "Zadruga" sinoć je bila žurka, ali to ne znači da su se svi proveli. Naime, Miki Đuričić je potpuno poludeo zbog svog cimera, a do sukoba je došlo zbog novca i uvreda. Kako se na snimku može videti, pčelar je pobesneo jer ga je jedan Zadrugar vređao, a kako kaže, sve to se desilo zbog 200 dinara. Obzirom da Mikiju ne bi bilo strano da se fizički obračuna, obezbeđenje je odmah dotrčalo, kako bi sprečilo katastrafu. On je nakon psovki i vređanja napustio kazino da bi se smirio, pa je od besa nastavio da priča sam sa sobom. 

- Idem za mnom i govori mi da sam g**vno, psuje mi mrtvu majku, zbog 200 dinara. A, za ovo ćeš zapamtiti! U Obedskoj bari ćeš biti zakopan u živom blatu! - nastavio je da besni Miki, kada su ga već uveliko odveli u izolaciju. 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>