Region

Svet

Saša Matić poručuje: Ne bih ništa menjao!

Miljenik publike širom regiona, pevač Saša Matić i nakon petnaest godina na estradi svoju publiku stavlja na prvo mesto, te za njih priprema pravu poslasticu - osmi po redu studijski album!

Saša Matić poručuje: Ne bih ništa menjao! Foto: Dejan Miličević



Sve pesme su već snimljene, a Saša Matić je sa svojim timom saradnika, na čelu sa Dejanom Miličevićem, uradio i set fotografija. Ostaje još da se sve to posloži i album je spreman! Iako je većina njegovih kolega mišljenja da se ne isplati ulagati u album, te se sve redje odlučuju na taj korak, Matić smatra da to duguje svojoj publici.

- Dve godine su prošle od albuma "Zabranjena ljubav" i smatram da je krajnje vreme da publici poklonim nove pesme. Ako gledamo sa finansijske strane, slažem se da se u današnje vreme ne isplati snimati albume, ali ljudi koji mene vole i prate svih ovih godina su barem toliko zaslužili i ja ću se truditi da snimam albume jer je to moja obaveza prema svim tim ljudima koji me podržavaju i vole - kaže Matić.

Ono što često ističe u svojim intervjuima sada je pretočio u pesmu po kojoj će kompletan album biti nazvan - Ne bih ništa menjao!

- U pitanju je prelepa balada koja je mene osvojila na prvu i koja me baš opisuje, kao da je namenski radjena za mene. "Ne bih ništa menjao" je, ustvari, univerzalna pesma u kojoj će se mnogi prepoznati i pronaći - kaže Saša i dodaje da će na novom albumu biti za svakoga ponešto.

- Saradnici su uglavnom ostali isti, od Marine Tucaković, Mlađana Dinkića, Damira Handanovića, Jelene Trifunović, Saše Miloševića Mareta.... tako da će i na ovom albumu biti zastupljeni različiti muzički žanrovi a tematika je uvek ista - ljubav i samo ljubav -

Matić priznaje da je mnogo nestrpljiv da publici predstavi album "Ne bih ništa menjao" i ako sve bude teklo po planu, album će se u prodaji naći za dvadesetak dana.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>