Region

Svet

Aca Lukas na Trgu za Novu godinu!

Kako pišu domaći mediji, Aca Lukas će za Novu godinu pevati na Trgu republike u Beogradu. Ova informacija čuvana je u tajnosti, s obzirom na to da uvek postoje oni koji će se pobuniti protiv toga da Aca peva za doček.

Aca Lukas na Trgu za Novu godinu! Foto: Screenshot Youtube



Lukas se o nastupu dogovorio pre nekoliko nedelja, a organizatori su odlučili da zbog velike popularnosti ove godine upravo on bude zvezda večeri.

- Poznato je da je Lukas izuzetno popularan među omladinom, a kako nije od onih izvođača koji pevaju isključivo narodnu muziku na svojim nastupima, već i hitove svojih pop i rok kolega, odluka je bila jednoglasna. Aca je bio oduševljen kada je dobio ponudu da peva pred Beograđanima, jer je to njegova najveća i najvernija publika - otkriva izvor blizak organizatorima dočeka Nove godine u glavnom gradu.

- Kako je budžet za najluđu noć prilično velik, organizatori nisu štedeli na honorarima. Kako saznajemo, Lukas će dobiti pozamašnu sumu, ali njemu to svakako nije bila jedna od ključnih stavki u pregovorima sa organizatorima - 

- Za razliku od nekih njegovih kolega koji su nastupali prethodnih godina, on nije imao posebne zahteve. Iako su mnogi pevači pre njega pevali samo dva bloka pesama, Aca je navodno rekao da nema problem da celu noć peva za svoju publiku -

- Lukas će u repertoar dodati dvadesetak novih pesama koje do sada nije pevao na svojim koncertima, pa će tako osim standardnih numera otpevati hitove svoji kolega Džibonija, Olivera Dragojevića, „Prljavog kazališta“ i mnogih drugih, što njemu svakako nije strano - kaže naš izvor.

Ipak, ova informacija je čuvana u strogoj tajnosti, s obzirom na to da uvek postoje oni koji će se pobuniti protiv toga da Aca peva za doček.

- Ovo je svakako nešto što će izazvati haos. Poznato je da se mnogi bune kada za doček u Beogradu pevaju narodnjaci. Međutim, Aca je omiljen lik, pa verujem da neće biti preterane buke oko njegovog nastupa - otkriva izvor.

Kako saznajemo, u ponoć će biti upriličen vatromet, koji će samo upotpuniti doživljaj, a nakon toga Lukas će nastaviti sa svojim nastupom. 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Alo

Povezane vesti:


>