Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Marko DNK otkazao svadbu, Divna ga u napadu histerije gađala flašom! VIDEO

U rijalitiju "Zadruga" svadba Marka i Divne DNK planirana je za 5. novembar, međutim sinoć je između ovog para došlo do sukoba. Marko je u želji da se našali sa Divnom rekao kako neće da se ženi, a ona je to shvatila vrlo ozbiljno, zbog čega je nastala prava drama.

ZADRUGA: Marko DNK otkazao svadbu, Divna ga u napadu histerije gađala flašom! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Svi su bili euforični kada je objavljeno da će 5. novembra biti svadba u rijalitiju "Zadruga". Učesnici su se radovali, i već su počeli da planiraju momačko i devojačko veče. Ipak, Marku DNK je sinoć sinula ideja da se našali sa Divnom, pa joj je rekao da on ne želi da se ženi i da svadbu otkazuje, zbog čega je ona pala u očaj pa ga je čak i gađala flašom:

- Otkazujem svadbu, sad upravo, neću svadbu u nedelju. Ja ću reći kada ću svadbu da pravim! - rekao je Marko.

- E pa nećeš! Ne može! Baksuze jedan! Momentalno ću da te prevarim sa jednim ovde! - odmah mu je obrusila Divna

- Jašeš se sa Borom i Banetom. Svadbu ću da otkažem! Pravi svadbu bez mene, imaš tu je*ače! Ne zanimaš me više! Samo neka mi donesu odelo, ja ću da ga bacim u jezero! - nastavio je Marko.

- Ne može Marko! Ima da slušaš kako ja kažem, ako nisi znao Marko! Jesi čuo? Sram te bilo! - bila je ozbiljna Divna.

Kada je video da je stvar predaleko otišla, Marko je pokušao da objasni Divni da se sve vreme šalio, ali to mu nije pošlo za rukom. Ona je rekla kako ne voli na takav način da se neko šali sa njom. Nekoliko minuta kasnije Divna je jecala u suzama.

Pogledajte kako je izgledala njihova svađa: 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>