Region

Svet

Kuma porodice Marjanović otkrila nepoznate detalje o danu kada je Jelena nestala!

Venčana kuma Zorice Marjanović, Vera Vukomanović, juče je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu otkrila nove detalje o danu kada je nestala Jelena Marjanović. Vera Vukomanović izjavila je da se upravo ona poslednja čula sa Jelenom tog kobnog dana.

Kuma porodice Marjanović otkrila nepoznate detalje o danu kada je Jelena nestala! Foto: Screenshot Youtube



Isto kao i Vladimir i Miloš Marjanović, koji su odbili prošle nedelje svedočenje o ubistvu Jelene Marjanović, juče su isto uradli i Zorica i Uroš, majka i sin Zorana Marjanovića. Oni su se nakon dolaska pred tužioca pozvali na svoje zakonsko pravo koje kao članovi uže porodice imaju, te su odbili da daju iskaz o ubistvu njihove snaje, odnosno maćehe. Nakon što su pred tužioca stigli oko 9.30 ujutru, zadržali su se svega pola sata, a tačno u podne na istom mestu našla se njihova najbliža prijateljica - kuma Vera Vukomanović. 
Vera Vukomanović bliska je prijateljica čitave porodice Marjanović, a najviše Zoranove majke Zorice i oca Vladimira. Upoznata je sa svim dešavanjima u kući, kao i s međuljudskim odnosima, a verovalo se da će baš ona biti jedan od ključnih svedoka u rešavanju najmisterioznijeg ubistva poslednjih godina. Prema našim saznanjima, kuma Vera tužiocu je ispričala do sada neobjavljene detalje u vezi sa 2. aprilom 2016. godine, danom kada je pevačica Jelena Krsmanović nestala na nasipu u Crvenki.

- U noći kada je Jelena nestala sedela sam kod kuće kada me je Zoran pozvao i rekao da Jelene nema. Redom sam zvala bolnice i tražila je - ispričala je juče kuma Vera.

Vera se smatra jednim od važnih svedoka i zato što je nju Zoran zvao da joj kaže da je Jelena nestala, te se ispituje njena uloga u daljem toku događaja.
Kako je rekla, tog dana bila je kod kuće kada ju je Zoran nazvao i rekao da Jelene nema. Prema Verinim navodima, tada je pozivala bolnice u Beogradu, te Hitnu pomoć ne bi li saznala gde je snaja Marjanovića. Međutim, pre Jeleninog nestanka baš se Vera čula s njom - u 16.42 u subotu, 2. aprila. Navodno, Jelena joj je tada rekla da je na nasipu i da trči. Nakon što je Jelena nestala i nakon što nigde nisu mogli da je pronađu, ona se uputila u policijsku stanicu u 29. novembra da bi prijavila njen nestanak. Kako je kazala tužiocu, to nije uspela jer nije član pevačicine porodice, te je Zoran oko 19.30 sati tog dana otišao lično tamo i prijavio ženin nestanak.

Inače, Zoran Marjanović od 15. septembra ove godine nalazi se u pritvoru u Centralnom zatvoru u Beogradu zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu. Kako saznajemo, saslušanja svedoka u vezi s ubistvom pevačice Jelene Krsmanović biće nastavljena i narednih nedelja. Tako će već narednog ponedeljka, 30. oktobra, biti saslušana nova dva svedoka - ljudi koji su navodno videli Zorana i njegovu ćerku Janu na nasipu u Crvenki 2. aprila 2016. godine, dana kada je Jelena nestala.

Zoran zvao prijatelja policajca

Nakon što je kuma Vera saslušana, pred tužioca je došao i Boris Pucić, policajac iz Borče i dugogodišnji prijatelj Zorana Marjanovića. Kako je posvedočio, njega je Zoran zvao odmah po Jeleninom nestanku, međutim, kako saznajemo, nije bio siguran u koliko je sati to bilo. On je tada Zoranu Marjanoviću poslao poruku sa brojevima telefona policijske stanice u Borči, ali i stanice u 29. novembra, nakon čega se Zoranu pridružio u potrazi na nasipu.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Blic

Povezane vesti:


>