Region

Svet

Lapsus bend doveo atmosferu do usijanja, fanovi oduševljeni! FOTO+VIDEO

Jedan od najpopularnijih mladih bendova u regionu, "Lapsus bend"  napravio je vrelu atmosferu u  prepunom klubu "Face" u Cirihu. Fanovi su u došli u ogromnom broju kako bi se proveli uz velike hitove ovih šarmantnih momaka. 

Lapsus bend doveo atmosferu do usijanja, fanovi oduševljeni! FOTO+VIDEO Foto: Kizo Photography- Face ClubRaspoložena publika popunila je klub do poslednjeg mesta, provodeći se do kasno u noć. Spektakularni nastup "Lapsus benda" u klubu "Face" u Cirihu dugo će se pamtiti po fatastičnoj atmosferi i pozitivnoj energiji kojom zrače mladi članovi benda na čelu sa pevačem Emirom Aličkovićem.
Po ko zna koji put, čuveni sastav je napunio klub, opravdavajući poverenje svojih vernih fanova održanim odličnim nastupom. Ne samo zbog dobrog vokala, već i po zbog neverovatnog šarma i harizme, "Lapsus bend" naročito je omiljen među pripadnicama lepšeg pola. Poznate hitove "Budalo", "Idealno veče", "Hendikepiran", "Kada voliš", "Santa leda", "Čekam te" i mnoge druge pesme, publika je pevala od prve do poslednje reči. Prezadovoljni obožavaoci u ranim jutarnjim časovima napustili su klub "Face" puni predivnih utisaka. 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>