Region

Svet

Vendi: Zoranu prati tajna policija

Farmere uhodi tajna policija! A posebno Zoranu Pavić. Ovu tvrdnju iznela je Vendi nakon što se po ko zna koji put posvađala s Pavićkom, koja je rešila da više ne ćuti na njene uvrede. Vesna Vukelić joj je zapretila da ubuduće povede računa o svom ponašanju, jer je pod stalnom prismotrom i da se neće dobro provesti.

Vendi: Zoranu prati tajna policija



Zorana: Dosta mi je više da slušam primitivne i ruralne uvrede na moj račun. Ja sam fajter i boriću se do kraja.

Vendi: Prestani da klepećeš, evidentirani su i identifikovani svi koji su zbog tebe bili na pijaci. Tajna policija napolju radi. Debelo povedi računa šta ćeš da uradiš za narednu pijacu. Pazi šta će biti! Zorana, provaljena si u svojoj nameri da napraviš pometnju. Znam da si svojim navijačima slala tajne signale. Ja sam ta koja te je provalila!

Zorana: Vesna, ne pričam s tobom. Uzmi metlu i odleti. To šta će biti videćeš ti kada izađeš napolje. Nećeš moći više ni na vašaru da pevaš!

Ostali farmeri su samo slušali Vendinu priču i na kraju odmahnuli rukom, komentarišući da je utripovala da je u nekom akcionom filmu. Ali nisu pogledali u šumarak pokraj imanja. Možda sa drveta ipak kroz dvogled gleda neki Ilija Čvorović.

izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>