Region

Svet

Mira Škorić: Luda Nasto, vrati se svom zanatu

Temperamentna pevačica Mira Škorić, ima reputaciju osobe koja se ne libi da žestoko odgovori na prozivke, u šta se nedavno uverila i Jelena Karleuša. Nakon što je „mala od skandala“ u svojoj poslednjoj kolumni u Kuriru, između ostalih, „potkačila“ i Miru, ova joj je odgovorila blogom na Fejsbuk profilu, u kome je, govoreći o ludoj Nasti, aludirala upravo na JK.

Mira Škorić: Luda Nasto, vrati se svom zanatu



* Šta vas je podstaklo da napišete blog o ludoj Nasti?

"Na svoju sreću ili nesreću, znam da udarim, ali nikad prva to ne radim. No, u tom blogu je samo delić priče o ludoj Nasti, a to sa kim su je ljudi povezali nije moja zasluga, već njihov doživljaj stvarnosti. Šta ćete, život piše i drame i komedije. Inače, neuspeloj cirkuskoj igračici bi bolje bilo da se vrati najstarijem zanatu, od kog je i počela i u kom se najbolje snalazi, i da se vrati samoj sebi, jer od sebe ne može pobeći".

* Šta mislite, zašto vas je Jelena Karleuša pomenula u kolumni?

"Na ovo pitanje bi odgovor moralo da vam da neko stručnije lice. Neki psiholog, psihijatar, pa možda čak i veterinar".

* U nedeljniku Svet Jelena Karleuša je izjavila: „Mira Škorić zna da piše?! Au, a ja mislila da zna samo da crta... crte! Hajde da se više ne bavimo dotičnom, pustimo je da u miru anonimnosti gricka svoju „kolumbijsku salatu“!

"Što se tiče kolumbijske salate, evo joj recept: 250 gr kobasice (to najviše voli), 250 gr kukuruza, 1 zelena salata, 4 kašike maslinovog ulja, 2 kašike jabukovog sirćeta, mladi luk, so i biber. Nasto, prijatno, a u tvom slučaju nužno je dodati još i 100 grama morala".

* Da li smatrate da je danas neisplativo izdavati ceo album, pa zbog toga snimate singlove?

"Ne bih se složila s tim. Izdala sam dva singla u toku rada na novom albumu, za koji mislim da će biti jedan od boljih, ako ne i najbolji u mojoj karijeri.

* Kada bi vaša publika mogla da ga očekuje?

"Za Novu godinu, čime ću obeležiti i dvadeset godina rada".

izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>