Zadruga

Parovi

ZADRUGA U HAOSU: Vođa se još ne zna, Lepi Mića napravio opštu pometnju! VIDEO

Kao što obično biva, "Zadruga" ponedeljkom dobija novog vođu. Danas je došlo do nepredviđenih okolnosti, kada je Mića među ukućane uneo pometnju.

ZADRUGA U HAOSU: Vođa se još ne zna, Lepi Mića napravio opštu pometnju! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



"Zadruga" je danas trebala da dobije novog vođu, koji će preuzeti Mićino mesto. Kao što je poznato, "Zadrugu" je sinoć napustio Saša rudar, nakon čega su svi mislili da će on odabrati za vođu Marka Miljkovića, umesto svoje prijatelje Mikija, Janjuša i Baneta Čolaka. Svi su bili zbunjeni kada su juče načuli da Saša za vođu želi baš Marka, a naročito je zbog toga bio zbunjen Miki. Nakon što je pročitano pismo, Marko se kratko obratio ukućanima: - Hvala vam za ovo, ja ću dati sve od sebe da ova nedelja bude bolja od prethodnih, toliko od mene.
Družina Saše rudara bila je vidno nervozna zbog ovakve odluke. - Kakva je to si*a od čoveka! Potpuno nas je uporpastio - komentarisali su ovi Zadrugari Sašin izbor. Ukućani su kasnije u dvorištu razgovarali o izboru vođe, kada je Mića sve zbunio izjavom: - Možda ipak nije Marko vođa, možda sam ja vođa, a ni ne znate.

Da li je Mića ovim želeo da poruči svojim cimerima da je možda lažirao pismo, i da Marko zapravo nije odabran za vođu, ostaje nam da vidimo. 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>