Region

Svet

Anastasija Ražnatović otkrila šta je dugo zamerala majci!

Anastasija Ražnatvić konačno je otkrila šta je kroz odrastanje zamerala majci Svetlani Ceci Ražnatović i koje mamine postupke nikako nije mogla da razume. 

Anastasija Ražnatović otkrila šta je dugo zamerala majci! Foto: Instagram:@raznatovicanastasija



Deca poznatih oduvek su nosila određeni teret zbog svojih roditelja. Ceca važi za jednu od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, tako da Anastasiji i Veljku svakako nije bilo lako da podnesu sve novinske naslove, afere i prozivke u medijima. Prema sopstvenom priznanju, Anastasija godinama nije shvatala zbog čega se njena majka ne brani od kleveta, ali sada to nije slučaj.

– Svakako da mi je sve to, kad sam bila mlađa, jako smetalo i nisam u potpunosti razumela. Posebno to što mama nikada ne odgovara na prozivke u novinama. Stalno sam je pitala: Zašto se ne braniš?. Godinama, kako sam odrastala i sazrevala, shvatila sam da baš u tome leži njena veličina i da ona sve to podnosi damski, gospodski i tačno radi ono što treba – podelila je svoje viđenje stvari za Ekskluzivno Cecina naslednica.

Ceca je nedavno otkrila i da je oktobar mesec kada će Anastasija snimati pesmu, tako da nam ostaje da vidimo da li će Anastasija nizati uspehe kao i mama, i kako će se ona snaći u borbi sa tračevima i prozivkama koje sa sobom nosi javni posao. 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>