Region

Svet

Farma: Masaža, pesma i ribanje (Video)

Nakon što su se farmeri pozdravili sa Sanjom, koja je u nedelju uveče napustila imanje stiglo je novo pismo od zadruge.

Farma: Masaža, pesma i ribanje (Video)



Farmeri su dobili novi zadatak pod nazivom "izazivači i nagrada", ali naravno bez objašnjenja šta je nagrada.

Dobrovoljci su se javljali. Natalija, Jovana, Marjan, Aca Ilić, Jelena, Bane, Stefan i... Boki 13. A kada su saznali šta je zadatak, nije im baš bilo drago što su se sami prijavili za zadatak. Pogotovo Bokiju.



"Šta? Treba da čistimo kuću!? Meni ne treba nagrada!", rekao je Boki i nastavio da puši svoju cigaretu. Kada mu je Natalija objasnila da ne gubi samo on nagradu. već i ostali farmeri, Boki se korigovao: "Ne treba vam nagrada". Ipak, pristao je da sa ostalim dobrovoljcima, oriba kuću, prozore, kuhinju, kupatilo, istrese posteljinu, sredi garderobu...Ali, sve su to motali da rade uz pesmu. Pesma nije smela da prestane nijednog trenutka.



Cobe i Stefan su iskoristili priliku dok su sređivali ormar da ogovaraju Limena, a član THC La Familije je pokazao zašto bi, ipak, trebalo da se drži repovanja. Svašta su pevali farmeri, bilo je tu i improvizacije, smenjivale se u pevanju, urlanju, falširanju...Sve za zadatak! Doduše, farmeri koji se nisu prijavili za veliko spremanje odmarali su kao da su počistili čitavo imanje. Među njima je prednjačila Vendi, koja je od Ekrema dobila i masažu. I to kakvu! "Niže, niže", čulo se dok ju je Ekrem mazio po leđima, a Eva dobacivala - "pronađi joj erogene zone"!

izvor: Mondo

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Farma

Povezane vesti:


>