Lepota

Ljubav

Nova hit frizura: Cveće u kosi!

Cveće je uvek popularno u modnom svetu, a sada je potpuni hit u kosi. Veštački venčići, rajf ili trake od cveća osvojili su modne blogerke širom sveta koje nas savetuju da posedujemo jedan od ovih asesoara. 

Nova hit frizura: Cveće u kosi!



Ukoliko želite da postignete romantičak look, prepustite se čarima cvetnih aranžmana na glavi. Veoma jednostavan trik, a istovremeno efektan i zasigurno primećen,  daće vašem stajlingu poseban modni pečat. Zvezde širom Holivuda su već ponele floralni venčić na kosi, po uzoru na njih vi to isto možete učiniti. Na vama je da izaberete kombinaciju cveća u kosi. Savetujemo da prilikom kombinovanja cvetnog asesoara ponesete boho stil, ali su dozvoljene i poluelegantne haljine svetlijih nijansi boja. Budite veoma pažljive kada kombinujete cvetni venac u kosi sa garderobom i nemojte preterivati sa detaljima i printom na odeći. Kako biste dobile ujednačen efekat autfita, raznobojno cveće na glavi kombinujte sa jednobojnom odećom.
 

Dete cveće je dete sreće i zato ne postoji razlog da ga ne probudite u sebi. Rođendan, izlazak ili obična večera učiniće da se osećate posebno uz cvetni asesoar. “Svi bismo trebali da nosimo više cveća na kosi”, to je poručila stilistkinja za kosu Jenny Cho koja je kreirala frizuru poznatoj glumici Dženifer Lorens. Prelepa glumica je cveće u kosi ponela na crvenom tepihu u kombinaciji sa nežnom haljinom beličaste boje, a pozitivne rekcije stilista su pljuštale.

Ukoliko ste kreativne, venčić od cveća na kosi možete same napraviti, a na vama je da se odlučite koju kombinaciju boja i cveće ćete spojiti. Igrajte se sa ukrasima za kosu i budite uvek trendi i stilizovane.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetlepote.rs

Povezane vesti:


>