Region

Svet

Jelisaveta Orašanin zbog supruga menja život iz korena!

Jelisaveta Orašanin, odlučila je da zbog supruga Miloša Teodosića iz korena promeni svoj život i preseli se kod njega u Ameriku.

Jelisaveta Orašanin zbog supruga menja život iz korena! Foto: Instagram/Jelisaveta Orasanin



Iako nije želela da zapostavi svoju glumačku karijeru, već da brak održava na relaciji Beograd-Amerija, Jelisaveta je nakon razgovora svojim suprugom donela odluku da se preseli kod njega:

"Njih dvoje su mislili da je moguće živeti na relaciji Beograd - SAD, ali ubrzo po Teovom odlasku su shvatili da je to nemoguće. Čak i kada su razgovarali o tome pre njegove selidbe, roditelji, kako Jelisavetini tako i Miloševi, savetovali su im da se ne razdvajaju jer takav život nikuda ne vodi. Sada su i sami shvatili to, zbog čega su se i dogovorili da se Jelisaveta doseli kod njega. Njihov je plan da prošire porodicu i da glumica trudnoću i porođaj, ako sve bude kako treba, dočeka u Americi. Oni su svakako sada orijentisani na to da prošire porodicu, dok će Jelisavetina karijera da pričeka. Ona je svakako snimila scene za projekte koje je imala", rekao je za Blic izvor blizak paru.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>