Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda počinju u subotu!

Zvezde Granda, najgledaniji i najpopularniji šou, počinje sa emitovanjem ove subote sa početkom od 21h na televiziji Prva.

Zvezde Granda počinju u subotu! Foto: Promo



Sudeći po samom početku snimanja, nova, 12. sezona takmičenja Zvezde Granda, obećava još bolje kandidate i još zanimljivije komentare našeg stručnog žirija.  Sjajna šestorka ostaje u istoj postavci, pa ćete i u novoj sezoni u žiriju gledati Jelenu Karleušu, Acu Lukasa, Mariju Šerifović, Dragana Stojkovića - Bosanca, Anu Bekutu i Viki Miljković.
 
Produkcijski žiri koji čine direktor Grand Produkcije Saša Popović i muzički urednik Snežana Đurišić, i dalje ima glavnu reč, a celoj zabavi će svoj pečat dati i tajanstveni članovi žirija koji će se menjati iz nedelje u nedelju.  Sa novom sezonom, Sanja Kužet se vraća u dobro poznati voditeljski tandem zajedno sa svojim kolegom Vojom Nedeljkovićem! Njih dvoje će se potruditi da svakom kandidatu olakšaju izlazak na scenu, koji će na sebi nositi pulsometar! Kao što je i prošle sezone tajanstveni ćlan žirija bio novitet, tako je direktor Grand Produkcije, odlučio da ove godine uvede jednu novinu, pa će tako kandidati tokom pevanja nositi spravu koja će im meriti puls.
  
Pravila ostaju ista, žiri nepromenjen, pa je tako sve spremo da nova 12. sezona počne! Vidimo se 30. septembra sa početkom u 21h na PRVA tv!


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>