Region

Svet

Ana Nikolić o roditeljstvu: Tara je dala pravi smisao mom životu! FOTO

Ana Nikolić početkom avgusta sa suprugom Stefanom Đurićem Rastom dobila je ćerku, a otkrila je i koliko je srećna zbog toga.

Ana Nikolić o roditeljstvu: Tara je dala pravi smisao mom životu! FOTO Foto: Instagram/ananikolicofficialAna se povukla iz javnosti kako bi što više bila uz svoju mezimicu. Ona povremeno svoje fanove na Instagramu obraduje nekom fotkom i emotivnim statusom o ćerki Tari. - Sada na život gledam iz drugačije perspektive. Sve je beznačajno u odnosu na tren kad sedim na terasi, ljuljam svoju bebu i osećam istinsku sreću. To je ogroman preobražaj, kao kad doživite katarzu od uzvišene lepote. Ni sanjala nisam da je ovolika sreća moguća. Tara je dala pravi smisao mom životu, sve je zaokružila. Stalno se pitam zašto to nisam ranije uradila - kazala je Ana. 

Pevačica je otkrila i da je rođenje ćerke dosta promenilo. - Ne postoje reči kojima bih opisala ovaj osećaj! Mislila sam da znam šta je ljubav… mislila sam da znam šta je sreća… Ona mi je objasnila sve što niko nije uspeo nikada! Ona je moj najveći životni uspeh i i smisao mog života! - bila je iskrena pevačica. 
 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>