Region

Svet

Prva slika Tare: Novak Đoković se emotivnom porukom oglasio povodom rođenja ćerke! FOTO

Novak i Jelena Đoković nedavno su postali roditelji ćerke, kojoj su dali ime Tara, a najbolji srpski teniser sada se prvi put oglasio povodom rođenja svoje mezimice.

Prva slika Tare: Novak Đoković se emotivnom porukom oglasio povodom rođenja ćerke! FOTO Foto: Instagram/jelenadjokovicndfNovak je na Instagramu objavio fotografiju čitave porodice Đoković, a na slici se vide ruke Jelene, Stefana i tek rođene bebe Tare, kao i njegova.

- Sa velikom radošću i ponosom želim da podelim sa vama da smo doveli našu malu Taru kući kod svog brata Stefana. Jelena i ja smo svaki trenutak njenog dolaska na svet proživeli zajedno i kao muškarac, moram da izrazim veliko divljenje i zahvalnost svakoj ženi... Koliko bola i nesebičnog davanja žene prođu da bi stvorile, donele na svet i odgajile ta mala božanstvena bića... kakav blagoslov! Hvala vam svima na porukama i čestitkama. Jelena i Tara su moja dva anđela, a Stefan je ponosni stariji brat koji želi da učestvuje u Tarinim rutinama. Život je divan! - napisao je u emotivnoj poruci Đoković.
 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>