Svet

Region

Željko Šašić otvoreno o sukobu sa Sonjom Vuksanović: Ona namerno izaziva muževe, razumem Acu!

Bivši suprug Sonje Vuksanović, Željko Šašić prvi put je otvorio dušu i progovorio o njihovom odnosu, ali i napomenuo da ona izaziva muškarce da je udare.

Željko Šašić otvoreno o sukobu sa Sonjom Vuksanović: Ona namerno izaziva muževe, razumem Acu! Foto: Screenshot YouTube



"Ovo je prvi put da se priča da su se Aca i Sonja fizički obračunavali. E, ja sam upravo iz tog razloga izašao iz braka sa njom. Da mi se, ne daj Bože, to ne bi desilo, jer ona muškarce izaziva i dovodi do ludila", rekao je Željko za Informer i dodao:

"Ni tada, a ni sada ne bih mogao da živim pod istim krovom sa osobom sa kojom treba fizički da se obračunavam, čak ni da dižem ton. Nisam hteo da pravim cirkus u kući. Sto puta sam joj rekao - Sonja, nemoj da me izazivaš! Bukvalno godinu dana u kući nismo ni komunicirali, sklanjao sam se samo da je ne bih udario. I stvarno je nikada nisam fizički ni takao, ruku na nju digao nisam".

Željko Šašić iako razume Acu i ne dotiče ga preterano čitava ova situacija, plaši se da njegov kolega ne prođe isto kao i on kada je u pitanju viđanje ćerke: "Ako hoće sa mnom da saoseća i ako mu je stalo do tog deteta, razumeće sve moje ispade i upiranje prtstom na njih. Shvatiće kako mi je bilo. Tek će Lukas da vidi kako će mu biti, ako mu je stvarno stalo do te male Viktorije. Racionalni i normalni ljudi, čak i kada se razvedu, moraju da ostanu u civilizovanim odnosima, makar zbog te dece. Samo sam tražio minimum kontakta da bi detetu, meni i ostalima bilo lakše, a bio sam ometen", zaključio je Šašić za Informer.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>