Region

Svet

Ubistvo Jelene Krsmanović skoro razrešeno: Zoran Marjanović uhvaćen u laži?

Nakon što su rođaci Jelene Krsmanović angažovali advokate i tim stručnjaka Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada, novi dokazi pokazali su da je slučaj veoma blizu razrešenju.

Ubistvo Jelene Krsmanović skoro razrešeno: Zoran Marjanović uhvaćen u laži? Foto: Screenshot YouTube/Ilustracija



Naime, inspektori su pronašli nove materijalne dokaze, kao što je sasušena krv na licu Jelene Krsmanović, ali i da su joj nokti bili premazani varikinom, zaključeno je da pevačica nije ubijena na nasipu već da je tamo naknadno dovedena tamo. Pretpostavlja se da je ubica bio na nasipu u Crvenki, dok je policija tragala za nestalom pevačicom: "Tragovi sasušene krvi na Jeleninom licu nisu mogli da nastanu, da je ubijena u kanalu na nasipu. Ovaj podatak će uskoro biti otkriven", rekao je za Alo izvor blizak istrazi i dodaje da je slučaj gotovo završen.

Iako je Zoran Marjanović tvrdio da je suprugu izgubio iz vida dok je trčala, prema rečima Nenada Šipke, direktora CFI, na osnovu uviđaja na mestu na kojem je Jelena nestala, stručnjaci su utvrdili da nije moguće da ju je suprug izgubio iz vida, te da se neke stvari nikako ne poklapaju.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Alo

Povezane vesti:


>