Parovi

Farma

Šokantno otkriće bivšeg učesnika Parova: Mili je moj sin!

Iako se svi pripremaju za novu sezonu rijalitija Parovi, bivši učesnici ne prestaju da intrigiraju javnost, a ovoga puta došlo je i do neobičnih priznanja.

Šokantno otkriće bivšeg učesnika Parova: Mili je moj sin! Foto: Screenshot YouTube



Pevač Hasan Dudić iznenadio je sve svojom izjavom da je on otac Milutina Radosavljevića Milija i da će to dokazati putem DNK analiza: "Mili je moj sin! Ja na njega tako gledam. Istina je da smo Rakac i ja nekada menjali devojke. Rakac je moj drug od detinjstva i mnogo toga smo prošli zajedno. Kada smo bili mladi, nameštali smo devojke jedni drugima, to je bilo normalno. Ja sam šetao njegove devojke, a on moje. Spreman sam da uradim DNK test, ali šta god da bude, ja svakako Milutina volim kao sina", ispričao je Hasan i dodao: "Ma, svi smo naši, samo jaši!"

Sa druge strane, Mili kaže da Hasana gleda kao svog drugog oca: "Rakac je moj otac, to ne treba dovoditi u pitanje, siguran sam u to! Ipak, Hasan se mnogo puta prema meni poneo kao da mi je roditelj. O njemu mislim sve najbolje i drago mi je što je jedna takva legenda bila uz mene dok sam odrastao. Mnogo puta mi se našao u nekim bezizlaznim situacijama. Često je, iako umoran od nastupa i od stalnih putovanja, dolazio da me vidi i pozdravi", objasnio je Mili.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Alo.rs

Povezane vesti:


>