Zadruga

Parovi

U ZADRUGU ulazi čovek koji zna sve tajne učesnika! Poznati novinar stiže u rijaliti o kom priča ceo region!

Nešto manje od dve nedelje deli nas od početka najzahtevnijeg rijalitija svih vremena, "Zadruga", a region ne prestaje da bruji o tome kako izgleda novoizgrađeni grad, ali i ko će biti njegovi stanovnici.

U ZADRUGU ulazi čovek koji zna sve tajne učesnika! Poznati novinar stiže u rijaliti o kom priča ceo region! Foto: Promo



Produkcija je, prema rečima izvora, već potpisala ugovore sa izuzetno zanimljivim javnim ličnostima, ali se neke od najvećih i najintrigantnijih imena drže u tajnosti do samog početka, koji je zakazan za 6. septembar. Ipak, jedno ime posebno će šokirati sve učesnike, ali i javnost - u "Zadrugu" ulazi jedan dobro poznati novinar, koji je spreman da otkrije sve tajne učesnika najimpresivnijeg rijalitija u regionu.

Jedan od najpoznatijih novinara, sa velikim iskustvom, postigao je dogovor sa čelnicima TV Pink, i nedavno su potpisali ugovor. - Kako je već dugo u ovom poslu, veoma dobro zna sve tajne poznatih ličnosti, a ni pola nije otkrio da im ne bi uništio živote. Upravo zbog toga, mnoge zvezde biraju da sa njim budu u prijateljskim odnosima, ali ako mu neko od ostalih takmičara "stane na žulj", neće prezati da otkrije sve ono što su pokušali da sakriju od javnosti. Produkcija i dalje drži njegovo ime u tajnosti, kako bi to bilo pravo iznenađenje, ne samo za učesnike, već i za čitavu javnost. Bilo kako bilo, njegovo učešće uzburkaće estradu - rekao je za Pink.rs dobro obavešten izvor blizak produkciji ovog gigantskog projekta.

- Znam tajne skoro svih estradnih ličnosti, a ni pola od toga nikada nisam objavio jer mi je bilo žao da uništim njihove živote, kao i živote njihovih porodica. Međutim, rešio sam da im u "Zadruzi" svima pomrsim konce. Savetujem učesnicima da sa mnom grade dobre odnose, jer nikome neću ostati dužan - rekao je poznati novinar koji je spreman za ljutu borbu u rijalitiju koji će postaviti nove standarde.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>