Zadruga

Parovi

ULAZI DA OTKRIJE PORODIČNE TAJNE: I ćerka poznatog estradnog para u Zadruzi!

Novi rijaliti "Zadruga" počinje za nešto više od dve nedelje, a spisak učesnika koji će se naći u njemu sve je duži.

ULAZI DA OTKRIJE PORODIČNE TAJNE: I ćerka poznatog estradnog para u Zadruzi! Foto: Promo



U najimpresivnji rijaliti svih vremena ulazi čak 32 poznate ličnosti, dok će poslednji, 33. učesnik biti beba! I dok javnost nagađa ko bi mogao da postane stanovnik spektakularnog grada, koji je izgrađen za potrebe ovog šou programa, od izvora bliskog produkciji saznali smo će se pevačicama, pevačima, starletama i glumcima pridružiti i ćerka poznatog estradnog para.

U pitanju je modna blogerka Luna Đogani, bivša devojka Veljka Ražnatovića i ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija. Ona je već privukla veliku pažnju javnosti na sebe svojim atraktivnim izgledom i modnim savetima, pa će biti zanimljiva gledaocima, naročito mlađoj generaciji. Ona će 6. septembra ući na imanje u Šimanovcima spremna da svoju intimu izloži očima milionskog auditorijuma, pa ostaje da sačekamo taj datum i vidimo kako će se snaći na potpuno novom terenu za nju.

Podsetimo, prvi učesnik rijalitija "Zadruga", koji je otkriven javnosti, jeste Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelena Krsmanović Marjanović. Nakon toga, otkriveno je da će u ovom šou programu učestvovati i Pinkove zvezde Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, Sara Reljić i Slobodan Radanović, kao i pevačice Nada Obrić, Snežana Mišković Viktorija i Tanja Jovićević. Osim njih, za glavnu nagradu boriće se i poznata srpska glumica Žiža Stojanović, gledaocima poznata kao Cana Fontana, ali i starlete Anđela Veštica, Ana Korać, Mina Vrbaški i Maca Diskrecija. Spekuliše se da će se među učesnicima naći i dobro poznati učesnik "Farme" Mirsolav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, kao i političar, bivši ministar, Željko Simić.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>