Region

Svet

Eva Ras zapretila Glogovcu: Ne diraj mi Cecu!

Nakon što je Nebojša Glogovac nedavno izneo niz uvreda na račun Cece Ražnatović, njegova starija koleginica Eva Ras odlučila je da mu se suprotstavi i stane u odbranu naše folk zvezde.

Eva Ras zapretila Glogovcu: Ne diraj mi Cecu! Foto: Screenshot YouTube



Naime, iako se bura stišala, Eva nije izdržala, a da Nebojši ne odgovori na uvrede koje je izneo na račun Cece Ražnatović: "Bila sam njegov fan, a sada gubi kompas i propada. Glogovac ne sme da pljuje Cecu jer ona je okupila 100.000 ljudi na stadionu. Kad on sa "Hamletom" okupi toliko ljudi, može da se buni. Ko dira Cecu, znači da dira sve ljude u Srbiji jer nju svi vole. Kaže da je Ceca Šekspir današnjice, a igra u 50. godini Hamleta sa svojom sedom glavom. Pa svi znamo da je tragedija Hamleta u tome što je u 20. godini izgubio oca. Ako njemu toliko smeta Ceca, onda je on trebalo da se bori protiv starih Hamleta, a ne da i on bude jedan od staraca", rekla je Eva Ras i dodala:

"Film "Republika" Rajka Grlića, u kom Glogovac glumi, veoma je loš. Ne mogu me ubediti ni pulskom Arenom da je to dobar film. Znam gomilu homoseksualaca, oni uopšte ne izgledaju kič kao Glogovac u filmu. - Film "Republika" Rajka Grlića, u kom Glogovac glumi, veoma je loš. Ne mogu me ubediti ni pulskom Arenom da je to dobar film. Znam gomilu homoseksualaca, oni uopšte ne izgledaju kič kao Glogovac u filmu", rekla je glumica, koja se tu nije zaustavila.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Telegraf.rs

Povezane vesti:


>