Sme�no

Ostalo

Evo kako su se zečevi snašli i izbegli poplavu! VIDEO

Tri divlja zeca, zahvaljujući svojoj snalažljivosti, uspela su da prežive poplave na Novom Zelandu i to tako što su se popeli na ovce koje su im poslužile kao brodovi.

Evo kako su se zečevi snašli i izbegli poplavu! VIDEO Foto: Screenshot YouTubeFarmer Ferg Horn uspeo je da neobičan događaj snimi svojim mobilnim telefonom, prenosi „Nacionalna geografija“. Horn se uputio ka komšijskom dvorištu kako bi spasio 40 ovaca kada mu je pažnju privukao neobičan prizor na leđima nekih od ovaca, a to su bili divlji zečevi koji su tu potražili spas.

Dva zeca su se smestila na jednu ovcu, a treći na drugu. U pokušaju da spase i ovce i zečeve Horn ih je usmerio na suv prostor. Iako je „vožnja“ bila burna, zečevi su uspeli da se održe na vuni. - Dok su ovce skakutale kroz vodu, zečevi su morali dobro da se potrude da ne padnu – rekao je Horn. Kada su ovce stigle do suvog područja, zečevi su skočili i krenuli u divljinu, a ovce su krenule ka pašnjaku. Kada se kasnije popodne Horn vratio kući rekao je da su sve ovce na bezbednom, a da su zečevi otišli svojim putem. 


Viber

Izvor: Svet Plus/Novosti

Povezane vesti:


>