Region

Svet

Rasta iskreno priznao šta odbija da radi kada je briga o bebi u pitanju!

Stefan Đurić Rasta i njegova supruga, pop pevačica, Ana Nikolić nedavno su postali roditelji devojčice Tare, a reper je iskreno priznao šta odbija da radi kada je briga o bebi u pitanju.

Rasta iskreno priznao šta odbija da radi kada je briga o bebi u pitanju! Foto: Instagram/stefanrasta



Rasta je za Premijeru otkrio kako su se on i Ana snašli u ulozi roditelja. - Prosto sam iznenađen kako smo se Ana i ja snašli u svemu tome, s obzirom da smo prvi put stavljeni pred svršen čin, pogotovo kad beba dođe kući. Kad ostanemo sami sa bebom, šta sad? Jako smo brzo našli odgovore na to i sve je prirodno krenulo, hvala Bogu - iskren je bio Rasta koji nije štedeo reči hvale za svoju suprugu, za koju smatra da je odlična majka. - Ana je stvarno... Ne znam kako uspeva posle toliko meseci nespavanja da bude super. Ona se stvarno totalno posvetila tome i super joj stoji. Njeno ophođenje prema bebi... Postao sam ponovo zaljubljen kad sam video sve to - raznežio se reper.

Iako je i on sam maksimalno uključen u sva dešavanja oko bebe, postoji jedna aktivnost u kojoj odbija da učestvuje. - Nije da sam rekao da neću da menjam pelene, rekao sam da mi to nije jedna od omiljenih aktivnosti. Prihvatio sam da radim sve ostale stvari koje možda čak i nisu prirodne, to je bio moj jedini uslov - iskren je bio Rasta.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>