Region

Svet

Prelepo iznenađnje za Sašu Matića!

Saša Matić ne miruje ni ovoga leta! Pored rasporodate letnje turneje na kojoj obara rekorde posećenosti gdje god se pojavi, on uveliko radi na novom albumu koji će, ako sve bude išlo po planu, publici predstaviti već u oktobru.

Prelepo iznenađnje za Sašu Matića! Foto: Privatna arhiva



Pre toga, publici će predstaviti i dugo očekivanu baladu, duet sa Cecom Ražnatović, za koji planiraju snimiti i spot.  U svakom slučaju, veoma turbulentno leto i tempo koji bi retki mogli izdržati ali Matiću to ne predstavlja problem, obzirom da je, kako kaže, najsrećniji kada radi ono što voli, a dodatna motivacija i vetar u ledja su mu dupke puni klubovi širom Crne Gore, BiH, Hrvatske....

Obzirom da je, kako kaže, "letnji čovek",  pevač koristi svaki slobodni trenutak između nastupa da uživa u čarima leta.  Budući da će celo leto odsustvovati od kuće i da će retko viđati svoje tri dame, one su odlučile da mu prirede iznenađenje! Tako su pre nekoliko dana spakovale kofere i pridružile mu se u Crnoj Gori gde je Matić zakazao najviše nastupa ovoga leta.  Pevač je bio presrećan te je po ceo dan uživao u njihovom društvu, a koliko se obradovao svojim damama najbolje pokazuju fotografije sa lica mesta.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>