Zadruga

Parovi

Šako Polumenta otkrio da li ulazi u novi rijaliti sa devojkom koja mu je napravila pakao od života!

Šako Polumenta, popularni pevač, rešio je da ispriča istinu koja stoji iza spekulacija da će ući u novi rijaliti Zadruga i to sa devojkom koja mu je pre par meseci napravila pakao od života.

Šako Polumenta otkrio da li ulazi u novi rijaliti sa devojkom koja mu je napravila pakao od života! Foto: Instagram/ sakopolumentaofficial



Šako Polumenta bio je goruća tema medija i javnosti kada je isplivao njegov privatni snimak na kom poziva maloletnicu na seks. Upravo ta devojka, Mina, naći će se u novom rijalitiju Zadruga, koji za mesec dana počinje na televiziji Pink. Kada je objavljeno da će se ona tamo naći, počele su spekulacije da bi sa njom mogao ući i Šako, ali je on to oštro demantovao:"Kada bih dopustio sebi da uđem u rijaliti, bacio bih senku na sve ono što sam dve decenije gradio. Toliko hitova, toliko nastupa i toliko ljudi koji poštuju moj rad. Ne znam ko učestvuje u tome, niti me zanima. Nikada ne bih sebi dopustio da sedim sa takvim profilom ljudi. Oni ne zaslužuju ni da sede, ni da razgovaraju sa mnom. Da su u tim emisijama kolege slične meni, bila bi to druga priča" rekao je on za Alo.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>