Region

Svet

Evo zašto je Kemiš hteo da se razvede od Zorice Brunclik!

Brak Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša važi za jedan od najskladnijih na estradi, ali i oni su imali krizne trenutke.

Evo zašto je Kemiš hteo da se razvede od Zorice Brunclik! Foto: Facebook/ Zorica Brunclik



Naime, Zorica, koju sada ne bismo mogli da zamislimo bez Kemiša, mogla je da ostane bez njega i to zbog svoje boje kose. Ona je, svojevremeno, svoju dugu crnu kosu ofarbala u nijansu po kojoj je svi znamo, a iako je njen suprug delimično kriv za to, zapretio joj je da će je ostaviti ako se ne vrati na staro:"Kemiša je bio blam zbog Zoričine ciklama kose, koju ona nije htela da menja ni po cenu braka. Mada, on je glavni krivac za tu drastičnu pojavu. Zorica je želela jednu ljubičastu farbu koje nije bilo u prodaji u Srbiji, pa joj je on poručio iz Švajcarske zalihu za dve godine. Iz fabrike su joj poslali pogrešnu nijansu, ovu koju i dan-danas nosi. Zorica je bila oduševljena, ali Miroljubu se nije dopalo i pokušavao je da je nagovori da vrati svoju prirodnu boju. Nije uspeo da je ubedi. Kemiš se tada šalio s prijateljima da mu je savršeno u braku, ali da ako dođe do razvoda, onda je za to kriva Zoričina kosa jer joj se svi smeju" otkrio je izvor za Kurir Stars.

I sama Zorica potvrdila je ove navode:"Kada sam došla po njega na aerodrom i kada me je video sa ovom bojom, rekao je da će pod hitno da se razvede od mene. Te bubice su ga brzo prošle, sada obožava moju kosu".

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>