Region

Svet

Sanja Maletić: Dara Bubamara ne postoji za mene

Sanja Maletić tvrdi da bi mnoge pevačice zauvek završile sa karijerom kada bi publika zaista znala kakve su. Kako pojašnjava, mnoge samo glume da imaju karijeru, prenemažu se po medijima, a zapravo niko i nigde ne želi da ih sluša.

Sanja Maletić: Dara Bubamara ne postoji za mene



“I ja sam pevačica, ali nekim stvarima ne mogu da se načudim. Smučile su mi se njihove prazne priče. Naravno, ne mislim na sve pevačice, jer svuda ima izuzetaka. Ali, kosa mi se digne na glavi kada pojedine počnu da se hvale šta su im kupili njihovi mužići. One se ubijaju od posla, a poklone im kupuju muževi koji nigde ne rade. Kad sam čula da se jedna hvali kako joj je dragi kupio kaiš za psa od nekoliko hiljada evra, nisam mogla da verujem dokle ide ljudska glupost! Eto, Dara Bubamara propade hvaleći se šta je sve dobila od muža”, kaže Sanja Maletić u razgovoru za i na pitanje zašto spominje baš nju, veli:

“Ja sam tu ženu, kao i mnoge druge, precrtala za sva vremena! Nije joj trebalo da mi pre nekoliko godina stane na žulj. Goca Božinovska i ja smo bile na jednom njenom nastupu u inostranstvu na kojem je bilo dvadesetak ljudi. Mi došle da vidimo kako je, a ona htela da pukne od muke što nema publike. Kao da je nas briga, kao da smo došle da brojimo njenu publiku...

"Posle je svašta pričala po novinama o nama. Ma ne mogu da se podsećam, pripadne mi muka. Ne znam koji je đavo pevačicama. Samo se svađaju, lupetaju, iritiraju narod, hvale se avionima i kamionima, a nema pas zašta da ih ujede. I meni se, kao i svima, desi da nemam sto evra u kući. Evo, sad kuvam pasulj, kao sav normalan svet i ne glumatam ludilo, ne lupetam da imam milione".

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>