Style

Ljubav

Ovo morate imati u svojoj torbi za plažu!

Došlo je leto, pa će mnogi spas od velikih vrućina potražiti na moru. Zato vam donosimo spisak stvari bez kojih ne bi trebalo da se uputite na plažu.

Ovo morate imati u svojoj torbi za plažu!



Za početak, izaberite odgovarajuću torbu. Kako bi moglo sve da vam stane što je potrebno, dobro je da torba bude veća, kakve inače i jesu torbe za plažu. Ono što je prva stvar koju morate staviti jeste veliki peškir, koji ne bi trebao da bude grub, bez obzira da li ćete ležati na pesku, kamenju ili ležaljci. Takođe, ne bi bilo loše da ponesete i jedan mali peškir kojim biste mogli da obrišete lice nakon izlaska iz vode.

Druga, možda i najvažnija stvar, jesu kreme za sunčanje. Posavetujte se pre odlaska na more šta je ono što najviše odgovara vašoj koži i potražite kreme sa visokim zaštitnim faktorom.

Takođe, nemojte ići bez naočara za sunce, jer su one jako važne za vašu zaštitu. Ukoliko nosite novac i ključeve, stavite ih u neku pregradu, koju svaka torba za plažu obično ima.

Na kraju, ponesite neku knjigu ili časopis, za slučaj da vam bude dosadno. Ali, kome na moru može da bude dosadno? Uživajte!

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>