Region

Svet

Saša Matić odgovara na prozivku Maje Odžaklijevske

Izgleda da naši "farmeri" imaju i suviše slobodnog vremena, pošto u poslednje vreme često ogovaraju i kometarišu druge, pritom ne obazirući se na to da li će nekoga uvrediti svojom rečenicom ili ne, ali je to za naše poznate ličnosti najnormalnija stvar.

Saša Matić odgovara na prozivku Maje Odžaklijevske



Tako je pre par dana Maja Odžaklijevska, koja važi za jedan od najboljih ženskih vokala, na jako neukusan i pogrdan način prokomentarisala pesmu Saše Matića "Kad ljubav zakasni", kao patetičnu, a samog Sašu, kao osobu koja želi da izazove sažaljenje kod publike.

Maja je na pevanje Ivana Gavrilovića, pomenute pesme, koji je sve vreme govorio kako je ta pesma najveći hit i kako je Saša kralj, prokomentarisala:

"To bi bilo kao da ja pevam pesmu: „Ja sam samohrana majka, ceo život se sama borim. Otac ne želi da vidi decu i komšinica mi pomaže oko njih“ - pevala je Maja, sa dozom ironije.

Saša Matić,  je na prozivku  pomenute pevačice reagovao sa osmehom i dodao:

"Gospođa Maja Odžaklijevska mene ne poznaje, a ni ne tražim da me upozna. Ljudi mene brzo skapiraju i upravo oni znaju da moja namera u toj pesmi nije onakva kako je to Maja tumačila".



"Evo, jutros sam ustao u devet sati vrlo raspoložen, jer je moj život ispunjen i normalan, tako da patetike nema nigde. Meni se ta žena iskreno nije dopala kada sam bio sa njom u žiriju za „Zvezde Granda“ jer negativno utiče na moje raspoloženje."

 "Zamolio sam Popovića da me ne zove više u emisiju kada je ona gost, jer ne želim više da je sretnem. Zaista ne bih puno polemisao o ovome jer ne bih da dižem cenu nekom ko je nema. Napravio sam dobru pesmu i meni je samo drago što je Ivan toliko hvalio i pevao, a to je svakako bolji pokazatelj od komentara. Njene reči su samo kap u moru i ona me ne interesuje" - rekao je Saša Matić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>