Region

Svet

Survivor: Vesna zaboravila da sabira, Bojana pronašla tajni imunitet

Skrivene od drugih takmičara, Vesna i Nikolija muku muče sa krovom koji nisu baš najbolje napravile. Taman kada su sredile krov, došlo je vreme za borbu odnosno izazov po principu jedan za sve, svi za jednog.

Survivor: Vesna zaboravila da sabira, Bojana pronašla tajni imunitet



Vesna je trebalo da u pet rundi od po 45 sekundi reši jedonstavne matematičke jednačine i ćerci i sebi obezbedi toliko željene cigarete, kafu,voće i povrće.

Tako je malo bilo potrebano za trijumf, ali Vesnai nije uspela da sabere, oduzme, pomnoži.

"Sine stao mi mozak na onoj kiši... Nije fer, trebalo je tebi da daju da rešavaš. Matematičke formule nisam rešavala 30 godina, niti me one interesuju. Sva moja matematika je u brojanju para."

Vesna se na kraju rasplakala što nije uspela da ama baš ništa donese, a Nikolija ju je tešila jer "u Beogradu ima i šampona i cigareta".

"I jeste i nije mi žao. Šta da radim, svejedno mi je. Biće svega kada dođemo kući."



Bojana je osvojila tajni imunitet koji na nekom od narednih Plemenskih saveta može da iskoristi kao "veto" ili da ga ustupi.

"Presrećna sam što sam ga našla. Ne znam da li ću da im kažem, ali sada se osećam moćno. Niko mi ništa ne može, sada mogu ovde da ostanem do kraja."

Nakon poluprospavane noći na splavu, Bojana se vratila u pleme obavijena velom tajne. Grupni zagrljaj u znak dobrodošlice i upitni pogledi, koji bi da otkriju da li je uspela da pronađe tajni imunitet ili ne, a ona je samo ćutala.

I dok je Bojana bila u potrazi za imunitetom, u njenom plemenu se vodila oštra rasprava da li je u redu to što je Marko baš nju poslao na pusto ostrvo.

"Ne znam koji muškarac bi poslao samu devoku na ostrvo po onoj kiši, da sama prespava tamo i da se smrzava. To za mene nije odlika pravog vođe", rekao je Andrej u čemu ga je podržao i Edin.
Nikola ipak misli drugačije: "Znam da je dosta jaka, i intelektualno i fizički. Izdržaće sama i naći će tajni imunitet. Marko joj je učinio veliku uslugu".

Ipak, glavni problem poraženog plemena "Kasuka" je hrana, a maštali su i šta će prvo da jedu po povratku sa ostrva. Na listi su kobasice, pršut, vruć hleb namazan svinjskom mašću i alevom paprikom...

A u Bahandiju, srećni zbog pobede, biraju himnu plemena i to Bulatovu "Ritam oko", a pevač je "saborce" pokušao da nauči koreografiju iz spota.

izvor: Mondo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>