Region

Svet

Đorđe Balašević na mini turneji po Hrvatskoj

Srpski kantautor, glumac i pesnik, Đorđe Balašević je najavio da će u novembru i decembru održati koncerte na mini turneji u "lijepoj našoj", i to u Splitu, Zagrebu i Osijekugde  će biti i premijerno prikazan njegov film "Priča o Vasi Ladačkom" a kao specijalni gost na premijeri će se pojaviti Mustafa Nadarević.

Đorđe Balašević na mini turneji po Hrvatskoj



Đole za sebe kaže da je skroman čovek, snimio je preko 150 pesama i nikad sebe nije smatrao muzičarem i sad kad bude premijera filma, naravno da sebe neće smatrati ni rediteljem. Nekada je svoju pesmu Imao sam strašnog petla smatrao veselom pesmom, a sada je to balada.

"Ja sam vam kao mini suknja, svakih pet godina dolazim u modu i svi mi kažu da je lako biti Đorđe Balašević. Ne postoji čovek u Novom Sadu koji ne zna pedeset pesama napamet koje izvodim na bini. Možda će se i neka ulica mojim imenom nazvati, ali i za to se trebaju ispuniti neke formalnosti. Možete zamisliti kako će izgledati kad me budu izlili u bronzu", kaže Đole za hrvatske medije i dodaje da je njegov film izazvao velike i pozitivne reakcije  kod ljudi koji su imali prilike da ga odgledaju.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>