Region

Svet

Darko Kostić se oglasio nakon hapšenja zbog posedovanja droge za silovanje!

U medijima je odjeknula vest da je modni kreator Darko Kostić uhapšen jer je policija pronašla opijate, koji su poznati kao "droga za silovanje".

Darko Kostić se oglasio nakon hapšenja zbog posedovanja droge za silovanje! Foto: Screenshot YouTube



Naime, poznatom kreatoru je pozlilo u stanu te je pozvao Hitnu pomoć, kako bi mu ukazali pomoć. Ustanoveljeno je tada da je pod dejstvom opijata, a nakon toga je pozvana i policija. Kostić je priveden zbog posedovanja kokaina i takozvane droge za silovanje, čija je hemjska oznaka GHB. Nakon što su mediji objavili da je uhapšen i sam kreator se oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk: 

"Saopštenja o hapšenjima može davati samo MUP Republike Srbije! Ovo već prevazilazi granice dobrog ukusa! Pored kilograma i kilograma droge "teške" nađenih u mom stanu - JA SAM I DALJE NA SLOBODI I NIKO ME HAPSIO NIJE! NITI BIH TO SEBI DOZVOLIO! Na taj način degradirate MUP Srbije i Republiku Srbiju! Molim vas! Ja sem kazne za parking nikad u životu nisam platio, i ja nisam neko ko će davati izjave i demante jer nemam kome da se pravdam! Moj zivot i karijera su blistavi! Još jednom apelujem da prestanete jer lični animoziteti ne mogu biti iznad profesionalnih kodeksa! DOSTA!", napisao je Darko Kostić na svom Fejsbuku.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>