Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Sve je spremno za spektakl! Pobednik je?

Pobednik takmičenja Zvezde Granda 2017 biće proglašen večeras, 28. juna, a već uveliko se spekuliše ko bi mogao da ponese ovu laskavu titulu.

Zvezde Granda: Sve je spremno za spektakl! Pobednik je? Foto: Promo



Trinaest takmičara večeras će po poslednji put stati na velelpnu scenu Zvezda Granda, kako bi ubedili publikku, ali i žiri, da oni zaista zaslužuju da ponesu titulu Zvezde Granda. Nakon devet meseci borbe, smeha, oduševljenja, tuge, suze, samo 13 najboljih uspelo je da se dođe do same završnice najpopularnijeg takmičenja na našim prostorima , a po prvi put imaćemo i dva pobednika. Jednog će izabrati publika, dok će drugog pobednika proglasiti žiri, koji će glasati po evrovizijskom takmičenju. Do poslednjeg trenutka se neće znati ko je u žiriju, je će biti svi tajanstveni. Takođe, pored sjajnih kandidata, u revijalnom delu i svoje nove pesme predstaviće Jelena Karleuša od kojih je i jedna duetska pesma koju je snimila sa Acom Lukasom.

Ovogodišnji finalisti su: Aleksa Perović, Marijana Čelar, Jovana Vasić, Kristina Nina Jovanović, Riste Risteski, Damir Džakić, Sandra Rešić, Armin Dedić, Dragica Zlatić, Denis Kadrić, Sanja Vasiljević, Adnan Nezirov i Mirza Delić. Ko će osvojiti vredne nagrade i poneti titulu pobednika, saznaćemo sutra od 21h na televiziji Prva, za kada je zakazana ujedno i poslednja emisija najgledanijeg takmičenja u ovoj sezoni.

Ne propustite da budete deo večerašnjeg spektakla koji počinje od 21h na TV Prva i saznate ko će ove sezone poneti laskavu titulu pobednika!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>