Region

Svet

Goga Sekulić progovorila o nepravdi koju je doživela od Saše Popovića!

Goga Sekulić prvi put javno je progovorila o napuštanju Granda i nepravdi koju je tada doživela, kada je zajedno sa svoje dve koleginice izbačena iz tadašnje matične kuće.

Goga Sekulić progovorila o nepravdi koju je doživela od Saše Popovića! Foto: Instagram/Goga Sekulic



"Tada su bili užasni natpisi "Čistka iz Granda, Dara, Stoja i Goga nepoželjne". To nikada neću zaboraviti. Bilo mi je užasno teško. Evo prvi put javno kažem da sam tada doživela veliki pad, možda čak i najjači krah u mojoj karijeri. Mnogo vremena mi je trebalo da stanem na noge i da se oporavim posle toga što su mi uradili", rekla je Goga za Srpski Telegraf i dodala:

"Svako je gazda u svojoj kući. Ako je Saša smatrao da u njegovoj kući ne sme da se peva o gaćicama to je njegova odluka. Prošle su godine i evo dočekala sam da se u "Grandu" danas vređa i psuje, peva se sve i svašta. - Nikada se nisam čula sa njim posle toga. Ni tada nisam vređala "Grand" ni Sašu. Ostala sam dostojanstvena iako su me stavili na stub srama. Prvi put posle skoro deset godina priznajem da kada je finansijski momenat u pitanju, te 2008. sam zbog "Grand produkcije" bila u velikom minusu i velikom gubitku. Uložila sam preko 120.000 evra, a oni su me stopirali i ja sam taj novac izgubila. Dosta je tu bilo miniranja. To je bila čista ljubomora", zaključila je Goga za Srpski Telegraf.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>