Region

Svet

Objavljene i prve fotografije: Venčali se Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić! FOTO

Danas su se u Beogradu venčali Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić. Uz do sada neviđeno obezbeđenje koje je sprečavalo medije da se približe mladencima, glumica i košarkaš rekli su sudbonosno DA ispod zidina Topčidera.

Objavljene i prve fotografije: Venčali se Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić! FOTO Foto: Screenshot YouTube/Ilustracija



Jelisaveta se udala u venčanici koju je dizajnirao Darko Kostić. Mladoženja je odabrao klasično odelo. Na svadbi je veliki broj javnih ličnosti. Jelisavetin najbolji prijatelj Miloš Biković došao je iz Moskve kako bi bio na venčanju svoje koleginice sa klase. On je u pratnji devojke Alaje Tarasove. Nina Janković venčanje je shvatila izuzetno ozbiljno i baš se pospremila.
 
 

Dzeli &Teo #Klasa Tamare Dragičević sa Otpisanim #crni #precrtani #gdesamtuja

Објава коју дели Petar Benčina (@petarbencina) дана



Tu je i Milošev kolega i prijatelj Nemanja Nedović sa devojkom. Na svadbi peva Bane Mojićević, “Magla bend”, pojaviće se i Milica Todorović, Aleksandra Prijović je gošća, ali će, kako je već najavila, uzeti mikrofon i ispunjavati mladoženjine želje.
 
 

Moja baka!

Објава коју дели Milos Teodosic (@milosteodosic4) дана


 

Itudis, Teofilovic i Ivkovic! Hvala

Објава коју дели Milos Teodosic (@milosteodosic4) дана


 

Hvala za odlicnu hranu! Glavni kuvar je objasnio

Објава коју дели Milos Teodosic (@milosteodosic4) дана



Miloš je u tolikom strahu od medija da je danas ispred svoje kuće pokušavajući da im pobegne udario komšijski automobil.

Viber

Izvor: Svet.rs

Povezane vesti:


>