Region

Svet

Region

Ovako su poznati reagovali na vest o smrti Bogoljuba Mitića Đoše: Užasnut sam!

Bogoljub Mitić Đoša iznenada je preminuo jutros od posledica srčanog udara, a njegove kolege i prijatelji u neverici se opraštaju od popularnog glumca.

Ovako su poznati reagovali na vest o smrti Bogoljuba Mitića Đoše: Užasnut sam! Foto: Screenshot YouTube



Glumac Predrag Smiljković koji je javnosti poznat kao "Tika Špic" iz čuvene serije "Porodično blago" u kojoj je igrao rođenog brata, Đoše, šokiran je informacijom da je njegov prijatelj, ali i kum preminuo, mada kaže da se nije iznenadio, jer Bogoljub nije vodio računa o sebi: "Šta da vam kažem? Ja sam užasnut, ali ne i iznenađen. Bio sam njegov kum i prijatelj. Osećam se jako loše. Upozoravao sam ga stalno da ne preteruje sa hranom, alkoholom, sa svim, ali on nije želeo da me sluša. Jednostavno je nastavio po svom, nikada nije imao meru i jako mi je teško pala ova vest", rekao je Predrag za Esspreso.

Takođe i poznata voditeljka Lea Kiš, kod koje Đoša bio često rađen viđen gost šokirana je informacijama o njegovoj smrti: "Sada sam videla, užas. Mnogo sam se potresla. Bio je divan čovek, odličan saradnik, osoba na koju ste mogli uvek da se oslonite i privatno i poslovno. Zaista ne mogu da verujem da ga više nema, ne mogu da prihvatim da je takav čovek zaista otišao", rekla je Lea Kiš, prenosi Kurir.



 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>