Region

Svet

Maja Nikolić: Zorica Brunclik i Kemiš su mi nebitni!

U popularnom muzičkom takmičenju Pinkove zvezde pravi rat vodi se između Maje Nikolić, sa jedne strane i Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, sa druge, a pop pevačica otkriva u kakvom je odnosu sa bračnim parom.

Maja Nikolić: Zorica Brunclik i Kemiš su mi nebitni! Foto: Instagram/majanikolic_singer



Konstantni napadi i prozivke između Maje i Zorice i Maje i Kemiša već su postali obavezni deo Pinkovih zvezda. Maja otkriva u kakvom je odnosu sa popularnim bračnim parom. - Ne smetaju mi nikakvi napadi niti verbalni konflikti sa Zoricom ili Kemišom jer je to sve deo šou programa. Do njihovog mišljenja mi apsolutno nije stalo i stvarno su mi nebitni jer oni nikad ne mogu da misle isto kao ja jer potičemo iz različitih branši i pritom sam i mnogo mlaša od njih - drugačije kriterijume imamo i drugačiji ukus. - otkrila je pop pevačica za Pink.

Na medijske natpise da je "isterivala đavola" iz Zorice, skandalozna Nišlijka kaže. - Svašta se pisalo, ali to je sve deo šou programa. Ako ste vi to tako doživeli, meni je to i smešno i simpatično (smeh). Privatno smo na:"Dobar dan" i uvek se fino javimo jedni drugima, jedino što ću dodati - moj sin Lazar voli da gleda Zoricu zbog njene boje kose i da je tražio da je čuje telefonom u pauzi jedne emisije. Meni je to simpatično jer na ukus i odabir mojih sinova apsolutno ne utičem, u mojoj kući vlada demokratija.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>