Region

Svet

Stoja oštro odgovorila na prozivke da nije završila osnovnu školu! FOTO

Stoja Novaković, popularna pevačica, ovih dana našla se u centru medijske pažnje nakon izjave njene učiteljice da nije završila ni osnovnu školu.

Stoja oštro odgovorila na prozivke da nije završila osnovnu školu! FOTO Foto: Instagram/stojainstitucija



Naime, Stojina nekadašnja učiteljica izjavila je da pevačica nije uspela da u roku završi osnovnu školu, pa je po odluci nastavnog veća bila primorana da prekine školovanje. Stoja je odlučila da progovori pa joj se posle mnogo godina obratila putem fejsbuka i razjasnila situaciju a uzgred i otkrila zbog čega je napustila školu.

- Kao što svi znaju, moji roditelji, brat i ja bili smo jako siromašni, ali ponosni. I pošto nismo imali da na poklon nosimo kokoške, jaja, sir i slaninu, spadala sam među sirotu decu koja nažalost nisu bila omiljena. Međutim, sada sam beskrajno zahvalna svojoj razrednoj, gospođi Dobrili na svemu! Njenim ponašanjem, koje je i dan danas, vidim isto, probudila je u meni inat i neviđenu motivaciju da uspem i prevaziđem sve odlične đake, miljenike i bogate koji su bili punih ruku kokošaka, jaja i slanine. Istovremeno joj sve i opraštam, a svim prosvetnim radnicima savetujem da motivišu decu, ali da ih nadasve poštuju i nikad ne pričaju o njima loše, naročito posle više decenija, jer ipak su to njihovi đaci, jednom i zauvek. - iskrena je bila popularna pevačica.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>