Region

Svet

Dara Bubamara se javnosti obratila otvorenim pismom! FOTO

Dara Bubamara oglasila se otvorenim pismom svojim fanovima, kako bi prekinula sve spekulacije vezane za njen privatan život.

Dara Bubamara se javnosti obratila otvorenim pismom! FOTO Foto: Instagram/Dara Bubamara



Nakon razvoda, pevačica privlači veliku pažnju medija, a ono što javnost najviše intresuje je njen novi izabranik. U poslednje vreme mediji su je povezivali sa mnogim muškarcima, te je Dara odlučila da se javnosti obrati otvorenim pismom:

"Dragi moji , rekla sam da neću pričati o svom privatnom životu, ali sedma sila me i dalje povezuje sa raznim muškarcima i na sve moguće načine neistine i ružna nagađanja o mom privatnom i emotivnom životu. Samo vama, mojoj vernoj publici, dugujem par reči i obraćanje ovim putem i na ovaj način. U ovoj 2017. godini sam ušla sasvim sama, emotivno slobodna i rasterećena, bez momka, bez muškarca sa kojima me povezuju, jer još se nije rodio onaj ko bi me zarobio, sa novim CD-od, novom energijom i lepim poslovnim planovima… Jedini muškarac za koga kuca moje srce i moj život ima smisla je moj sin Kosta… Hvala vam što ste sve ove godine uz mene, a ja vam obećavam najbolje koncerte i spotove! Voli vas vaša Dara", napisala je u opisu fotografije na Instagramu.
 

😘😘😘

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>