Region

Svet

Definitivno kraj: Ana Ivanović se zvanično oprostila od tenisa! VIDEO

Ana Ivanović juče se u Parizu i zvanično oprostila od tenisa, gde su joj organizatori "Rolan Garosa", jedinog Grend slema koji je osvojila organizovali spektakularnu ceremoniju.

Definitivno kraj: Ana Ivanović se zvanično oprostila od tenisa! VIDEO Foto: Instagram/Ana Ivanovic



Naša najbolja teniserka 2008. godine prvi put u karijeri osvojila je Gend Slem titulu, upravo u Parizu i tada postala najbolja teniserka sveta, te je njena želja bila da upravo na ovom terenu kaže zbogom tenisu: "Mnoge lepe uspomene me vezuju upravo za Rolan Garos i ovo je jedan od mojih najomiljenijih turnira. Malo mi je teško kada se vratim u 2008. godinu i prisetim svih onih lepih trenutaka kada sam ga osvojila. Ipak, ne kajem se što sam napustila tenis, sada imam punu slobodu", rekla je Ana.



Iako je silno želeo da bude uz svoju suprugu, Bastijan Švajnštajger zbog obaveza nije mogao da doputuje u Pariz, ali je putem društvene mreže napisao veoma emotivnu poruku, kojom je oduševio sve Anine obožavaoce: "Veoma mi je žao što nisam sa tobom u Parizu, danas, kada se opraštaš od tenisa. To što si uspela da uradiš u svojoj karijeri, zaista je neverovatno. Ponosan sam na tebe i jedva čekam da te zagrlim ", stoji u opisu fotografije koju je postavio na Instagramu.
  

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>