Ostalo

Sme�no

Kovalska otkriva: Evo šta vas očekuje na #BalkanTubeFest2017! FOTO

Milica Perić, poznatija kao Kovalska na našoj Jutjub sceni, u intervjuu za naš portal otkrila je šta nas očekuje na ovogodišnjem Balkan Tube Fest-u, ali i neke stvari o sebi.

Kovalska otkriva: Evo šta vas očekuje na #BalkanTubeFest2017! FOTO Foto: Instagram/ milica.peric



Milica Perić Kovalska autor je "Balkan Tube Fest-a", te nije bilo bolje osobe koja bi mogla da nam otkrije šta nas sve očekuje na ovom festivalu Jutjub kulture. Sa njom, ali i mnogim drugim jutjuberima, družili smo se danas na konferenciji za novinare u jednom prestoničkom hotelu:

Šta mogu od tebe da očekuju oni koji dođu na Balkan Tube Fest?
Od mene mogu da očekuju da organizujem sve da to izgleda dobro (smeh)! Mogu naravno da očekuju od mene da ću možda voditi ženski Q&A, da ću postavljati pitanja neka za devojke, da ću učestvovati u nekom čelendža, možda istina i izazov, i da ću pevati na karaoke večeri tako da neka začepe uši (smeh). 

Svi jutjuberi će biti prisutni oba dana festivala?
Da, svi jutjuberi su tu oba dana, svaki jutjuber ima na našem sajtu koji program ima kog dana. Naravno, kada nemaju program, apsolutno su slobodni da se posetioci fotkaju sa njima i sve ostalo što oni žele.
 
 

Press za #MTSBalkanTubeFest2017 ❤😂

A post shared by Milica Perić Kovalska (@milica.peric) on


Imaš veliki broj pretplatnika na Jutjubu, i verujemo da ti to prija, ali koliko ti stvara pritisak i odgovornost kakav ćeš sadržaj predstaviti njima?
Svaki jutjuber će reći "Stvara mi veliku odgovornost" ali to zaista jeste tako zbog toga što smo svi svesni da nas prate tinejdžeri od 15, 16 godina i to je doba kada se oni razvijaju i upijaju kao sunđeri i ono što mi kažemo će tako možda nekada primeniti, tako da sa te strane osećamo veoma veliku odgovornost. Jednostavno pazimo šta ćemo reći. Nekada se desi da sami sebi zvučimo dvosmisleno, i iako znamo šta smo mislili, razmišljamo o tome šta publika može da razume kad mi kažemo, tako da smo sa te strane vrlo, vrlo odgovorni i to mogu da tvrdim za 99 posto jutjubera da je tako. Veliki broj pratilaca sa sobom nosi i odgovornost i pritisak, sada recimo dolazi leto i da odemo na bazen, ne možemo da se brčkamo jer nam stalno prilaze deca i slikaju se sa nama, sa te strane je možda malo pritisak, ali naravno da nam prija kada se fotkamo i sve. Nekada nam fali taj trenutak intimnosti i samoće i da jednostavno budemo normalni (smeh).

Postoji veliki broj jutjubera, njih skoro 100 će biti na Balkan Tube Festu, ali je broj mnogo veći. Šta je ono što tebe izdvaja od ostalih?
Možda to što sam ja jedna od prvih koja je zapravo počela da igra igrice i snima to, kao devojka. Na našem području nije bilo devojaka koje su snimale igrice. Možda i to što moji pratioci znaju koliko sam posvećena tome, da ću možda snimati ono što se njima sviđa, da ću im uvek spremiti nešto drugačije, nešto novo.

Šta bi poslovno volela da ostvariš u budućnosti, bilo da je to vezano za Jutjub ili nešto drugo?
Pre svega bih volela da završim fakultet, imam još jednu godinu i radujem se tome. Onda da maksimalno proširimo Balkan Tube Fest i na druge gradove regiona, da se možda održava u Sarajevu, Zagrebu, Banja Luci i drugim mestima, jer razumem da postoje deca koja bi želela da vide sve nas, a da nisu u mogućnosti da dođu u Beograd. To mi je baš želja, da to ostvarimo. Volela bih i da se naša agencija "Balkan Tube Space" proširi i da je što više jutjubera, sa kojima možemo da se družimo i udružimo i pokažemo koliko je naša Jutjub scena zaista jaka.

Balkan Tube Fest biće održan ove godine 24. i 25. juna u Sava centru u Beogradu.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>