Region

Svet

Čeka ga dug oporavak: Aleksandar Milić Mili operisan

Aleksandar Milić Mili, popularni muzičar, operisan je u Kliničkom centru Srbije, zbog sportske povrede, koja je posledica dugogodišnjeg treniranja.

Čeka ga dug oporavak: Aleksandar Milić Mili operisan Foto: Instagram/miligramofficial



Kako navode njegovi bliski saradnici, Mili je sada dobro i on je na oporavku. Dok se bude oporavljao, Mili će vredno raditi na novim pesmama. - Grupa "Miligram" će do kraja godine objaviti novi album, a pripreme su uveliko u toku i svi vredno rade na novim numerama - navode ljudi iz firme idejnog tvorca "Miligrama".

- Porodica je uz njega sve vreme i on je veliki borac, tako da je operaciju dobro podneo i sluša savete lekara poput vojnika. Ovo će ga malo smiriti, pa se novi album "Miligrama" može očekivati krajem godine. Pripreme su uveliko već u toku. Čuo sam neke kompozicije koje je napisao i siguran sam da će rezultat biti neverovatan muzički proizvod koji će dati neke nove smernice i uzor domaćoj muzičkoj sceni, kao što je slučaj sa njegovim radom u poslednjih 20 godina - hvali prijatelj Milija za "Alo".

Aleksandra svakako tokom ovog meseca očekuje objavljivanje prva dva singla sa albuma koji je snimio sa Stevanom Anđelkovićem, tako da će reakcije publike dočekati u bolničkom krevetu.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>