Style

Ljubav

Novi slučaj Sebastijana Bergmana nadmašiće vaša očekivanja!

Portal Svet Plus i Vulkan izdavaštvo odlučili su da nagrade vašu vernost, te možete osvojiti idealne knjige kojima ćete obradovati sebe ili vašu dragu osobu.

Novi slučaj Sebastijana Bergmana nadmašiće vaša očekivanja! Foto: Promo



Roman "Čovek koji nije bio tamo", izdavačke kuće "Vulkan" može biti vaša ukoliko budete brzi i u naš inbox na Facebook-u pošaljete ime i prezime. SREĆNO! 

Kada dve žene zalutaju tokom planinarenja, otkriće šest kostura, davno zakopanih u plitke grobove na obali reke. Ova ubistva predstavljaju veliku misteriju zato što nema nijednog svedoka, nema tragova zločina i niko nije prijavio nestanak žrtava.  Među ljudima zaduženim za istragu našao se i detektiv Sebastijan Bergman. U početku, to mu je sjajan izgovor da izbegava bivšu devojku i posveti više vremena svojoj kćerki Vanji. Najzad mu se ukazala prilika da pokuša da izgradi odnos sa njom pre nego što bude kasno.

Identitet žrtava i dalje je enigma kada se iznenada pojavi tajna služba i zatraži arhiviranje svih prikupljenih informacija. Neke moćne sile očigledno žele da po svaku cenu zataškaju ove smrti… Ali da li će uspeti da zaustave Sebastijana da otkrije istinu o tome ko su žrtve, ko ih je ubio, i zašto?

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>