Region

Svet

Manijak sa sekirom upao u dvorište Isidore Bjelice! FOTO

Isidora Bjelica nakon povratka iz Makedonije, odlučila je  da zajedno sa svojom porodicom ode u porodičnu kuću u Herceg Novom, kako bi se odmorila od naporonih hemioterapija.

Manijak sa sekirom upao u dvorište Isidore Bjelice! FOTO Foto: Facebook/Isidora Bjelica



Kada je ušla u dvorište svoje bašte, usledio je šok, neka osoba ušla je sa sekoirom na njeno imanje i posekla čitavu baštu. Besna Isidora odlučila je da se putem društvenih mreža obrati manijaku koji je to učinio:

"Dragi manijače sa sekirom,Sinoć kasno kad smo se vratili iz Skoplja sa terapije u Acibadem Sistini. Šokirala sam se da si upao u baštu naše porodične kuće u Herceg Novom i sekirom posekao sve naše smokve, limunove, lovor i sve što si stigao. Ne znam koja te bes ili manija naterala da sečeš to divno drveće, ali po načinu kako je sečeno vidim da si baš ljut! Naročito si se okomio na divne, visoke smokve koje je sadila moja mama i koje pamte svaki poljubac, smeh, zagrljaj koje smo u njihovom hladu razmenjivali još od kako sam bila devojčica. Dakle, dragi manijače sa sekirom, mora da ti je mnogo loše kad upadaš u tuđa dvorišta i sekirom ubijaš nedužno drveće. Iskreno, nije dobro ni za imidž ovog prelepog grada da ideš naokolo sa sekirom i mlatiš gde stigneš. Šta je sledeće? Zveknućeš mi psa? Priznaj dok si u mraku da te niko ne vidi umlaćivao naše smokve i limunove sanjao si zapravo da mlatiš mene, zar ne? Sumnjam da te baš smokve toliko nerviraju da ih kasapis kao u masakru motornom testerom.

Dakle, dragi manijače sa sekirom, mora da ti je mnogo loše kad upadaš u tuđa dvorišta i sekirom ubijaš nedužno drveće. Iskreno, nije dobro ni za imidž ovog prelepog grada da ideš naokolo sa sekirom i mlatiš gde stigneš. Šta je sledeće? Zveknućeš mi psa? Priznaj dok si u mraku da te niko ne vidi umlaćivao naše smokve i limunove sanjao si zapravo da mlatiš mene, zar ne? Sumnjam da te baš smokve toliko nerviraju da ih kasapis kao u masakru motornom testerom", napisala je naša poznata spisateljica u opisu fotografije koju je postavila.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>